SCHILDERWERKEN

Bij PMA Schilders zijn de vakbekwame onderhoudsschilders dagelijks actief met het onderhouden en verfraaien van zeer uiteenlopende objecten. Voor zowel de particuliere als zakelijke opdrachtgevers, woningbouwverenigingen, aannemers, scholen, instanties en gemeenten.
Met een breed aanbod van disciplines zijn we in staat alle voorkomende buiten- en binnenschilderwerkzaamheden te verzorgen.

Buitenschilderwerk:
Door onze kennis op het gebied van schilderwerk zijn wij in staat uw pand te voorzien van de "verfjas" die het nodig heeft. In een kleur die u wenst en die bij de sfeer van de woning c.q. het zakenpand en de omgeving past. Uiteraard werken we alleen met de beste professionele materialen. Door de ontwikkeling van deze materialen is het mogelijk om het gehele jaar door te werken, al dan niet met afscherming. En bent u verzekerd van een optimaal resultaat, uitgevoerd met zorg en aandacht voor mens en omgeving.
Tevens kunnen wij u meerjarenschema's aanbieden, waarin wij het onderhoud van het schilderwerk garanderen, voor een looptijd van 10 tot 15 jaar. Deze regeling biedt u optimale garantie, zekerheid en vertrouwen. Een goede staat van onderhoud is waardeverhogend voor uw pand.

Binnenschilderwerk:
Een kamer, kantoor, keuken, entree, trapopgang opnieuw schilderen of behangen maakt een verschil van dag en nacht voor de sfeer in uw woning c.q. zakenpand. Een nieuwe kleur of een nieuw soort materiaal kan de ruimte een enorme oppepper geven. Of u nou de voorkeur geeft aan meer traditionele technieken of moderne materialen, wij maken het voor u klaar.
Het spreekt voor zich, dat wij alleen maar werken met professionele materialen.