OVER ONS

PMA Schilders is een jong en modern schildersbedrijf, toonaangevend in schilderwerken, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, woningbouwverenigingen, scholen, instellingen en gemeenten.

Onze onderneming is gevestigd in Vriezenveen, op bedrijventerrein 'Weitzelpoort' en heeft een 15-tal medewerkers in dienst die garant staan voor kwaliteit en flexibiliteit. Dit kan gegarandeerd worden door enerzijds korte communicatielijnen, maar bovenal door ervaren en gediplomeerde vaklieden in te zetten die het ambachtelijk schildersvak nog beheersen.

PMA Schilders is een gerenommeerd schildersbedrijf. Meer met Verf is ons motto, kwaliteit is ons streven. Kwaliteit komt met onze ervaren schilders in alle opzichten beter uit de verf! Dat geldt vanaf de eerste voorbespreking tot en met de definitieve oplevering en nazorg. U kunt rekenen op een deskundig advies over kleur en toepassing en op een professionele uitvoering met behulp van hoogwaardige verfsystemen.


PMA Schilders is aangesloten bij de FOSAG. De Fosag is een ondernemersvereniging die 80% van de branche vertegenwoordigt. De koninklijke FOSAG maakt zich sterk voor het afwerkingsbedrijf. Het begeleid aangesloten bedrijven, zorgt voor nieuwe instroom in het vak(opleidingen), onderhandeld met de overheid (6% BTW regeling & grijs kenteken) en met andere partijen (vakbonden o.a. voor de CAO).

Vanaf 15 september 2009 is het tijdelijke lage btw-tarief van 6% voor schilderen en stukadoren van huizen, die 15 jaar en ouder zijn, vervangen door een permanent tarief van 6% voor het schilderen en stukadoren van huizen, die twee jaar of ouder zijn.