schilderen

Schilderen

Binnen- en buitenschilderwerk voor zowel nieuwbouw als renovatie, op PMA-Schilders kunt u rekenen!
Onze vakmensen beheersen de laatste technieken en gebruiken duurzame materialen. U kunt rekenen op uitstekende voorwaarden en garantie.
Wellicht wilt u uw huis of uw bedrijf een compleet nieuwe uitstraling geven? Wij adviseren u in dat geval graag. De materialen, kleuradvies, de sfeer en ook de lichtinval. Al deze aspecten laten onze schilders meewegen als zij voor uw woning of bedrijfspand het schilderwerk verzorgen. Onze mensen hebben jarenlang ervaring in binnen- en buitenschilderwerk
Tevens zijn we gespecialiseerd in het herstellen van hout- en betonrot en werken nauw samen met onze vaste partners wanneer er bijvoorbeeld delen moeten worden vervangen. Op deze manier wordt u ontlast en regelen wij het van A tot Z

beglazing

Beglazing

Wat is goede beglazing? Beglazing die ervoor zorgt dat u het hele jaar van een aangename binnentemperatuur kunt genieten.
Beglazing, bestand tegen kou, regen, wind en zon.
Goede beglazing houdt geluidsoverlast buiten de deur en zorgt voor energiebesparing.
Tegenwoordig is de meest gebruikte glassoort in woningen en bedrijfspanden HR++ maar er zijn nog diverse mogelijkheden .
Over de voordelen en aanvullende mogelijkheden zoals:

  • Doorval- en letselwerende beglazing.
  • Brandwerende beglazing
  • Zonwerende beglazing
  • Glas-in-lood
  • Hardglas

wandafwerking

Wandafwerking

PMA-Schilders is bedreven in het aanbrengen, en eventueel verwijderen, van glasvlies. Onze vakmensen zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ze werken zorgvuldig en efficiënt.
Als u kiest voor een glasvlies wandafwerking zijn er verschillende opties. Neutrale of juist sprekende kleuren. Bij PMA-Schilders kunt u voor iedere ruimte een passend glasvliesbehang vinden!

behang

Behangwerk

Goed behangen is een vak apart.
Het vergt geduld, precisie en ervaring om behang strak aan te leggen, ook achter de radiatoren en leidingen. Bent u er niet helemaal zeker van dat u het zelf mooi kunt?
Laat het dan over aan een specialist, voordat u straks tegen luchtbellen aankijkt. 
PMA-Schilders levert u prachtig behang van klassiek tot modern.
We brengen het perfect aan op uw muren, zoals u van ervaren vaklui mag verwachten. Uw woning of bedrijfspand zal er weer representatief uitzien.


PMA Schilders geeft u graag advies.